Hoveniersbedrijf Sinke

Thuis in uw tuin

Terreinontwerp en advies

Terreinontwerp en advies voor alle jaargetijden

Om een bedrijventerrein te creëren waarvan u jaren plezier zult hebben is een goed ontwerp van essentieel belang. Daarom is het belangrijk om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Hiertoe brengen wij u een persoonlijk, geheel vrijblijvend, bezoek. Uw wensen en uw budget, in combinatie met de afmetingen van het terrein, zijn de basis voor het ontwerp. Hoveniersbedrijf Sinke zorgt voor zowel het ontwerp als voor de aanleg waardoor uw wensen optimaal uitgewerkt kunnen worden. Uiteraard wordt het ontwerp uitgebreid met u doorgesproken en kunnen eventuele wijzigingen nog worden aangebracht. De uitvoering van het ontwerp in verschillende fasen is ook mogelijk.

Bij het ontwerpen van het terrein wordt rekening gehouden met het karakter van uw pand, inkijk en uitzicht, zonzijdes, schaduwplaatsen en bodemgesteldheid. Dit is ook van belang voor de keuze die gemaakt wordt voor de beplanting en de bestrating. Waar het ons om gaat is dat wij voor u een bedrijventerrein ontwerpen wat het pand perfect complimenteert en waarvan u ieder jaargetijde volop kunt genieten. Niet alleen het terrein zelf maar ook de erfscheiding, de bebouwing (pand, parkeerplaatsen, garage) of bestaande bomen en planten worden in het ontwerp meegenomen.

Bij een renovatie van het terrein kunnen bestaande elementen soms heel goed in de nieuwe situatie worden ingepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bomen, struiken en hekken. Uw wensen hiervoor kunt u uiteraard altijd aan ons kenbaar maken. 

Het schetsontwerp komen wij het liefst aan u tonen zodat wij dan gelijk uitleg kunnen geven, uw vragen kunnen beantwoorden en evt. wijzigingen kunnen bespreken. Gaat u daarmee akkoord dan zal vervolgens de planning met u besproken worden. Als wij het terrein mogen aanleggen wordt de officiële tekening niet berekend! Mocht u al in het bezit zijn van een ontwerp van een tuinarchitect of ontwerper dan kan dit ontwerp na overleg uiteraard ook door ons worden gerealiseerd.


Hoveniersbedrijf Sinke uit Woudenberg adviseert u graag!

Hoveniersbedrijf Sinke

§ Slappedel 26
3931 MN Woudenberg
033‐2864152
06‐51643225
info@hoveniersbedrijfsinke.nl

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze projecten