Hoveniersbedrijf Sinke

Thuis in uw tuin

Terreinonderhoud

Terreinonderhoud, winter/zomerbeurt


Het bedrijfsterrein is het visitekaartje van uw onderneming.

Om het bedrijfsterrein het gehele jaar door in optimale conditie te houden heeft ieder terrein, ook een onderhoudsvriendelijk terrein, onderhoud nodig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om het onderhoud uit te besteden aan een vakbekwaam hovenier.

In overleg met u wordt bepaald hoe vaak onderhoud gepleegd wordt en welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Hier kan bijvoorbeeld gekozen worden voor het uitbesteden van het complete onderhoud of alleen een winter- of voorjaarsbeurt. Ook snoeiwerkzaamheden kunnen aan ons worden uitbesteed.

Dit kan door middel van onderhoud op urenbasis maar wij kunnen u ook een doorlopend onderhoudscontract voor het gehele jaar aanbieden. Bijvoorbeeld:

  • Wekelijks of maandelijks bijhouden van uw terrein
  • 2 of 3x per jaar een onderhoudsbeurt
  • Het winterklaarmaken

Alles is mogelijk en wij kijken graag met u mee wat het beste is voor uw terrein en budgettair bij u past. Voor iedere tuin is een wensenpakket op maat te maken. Wilt u het terreinonderhoud in goede handen geven neem dan contact met ons op, want voor ieder terrein is een passend contract af te sluiten!

Werkzaamheden die wij tijdens het onderhoud kunnen verrichten:
Snoeien, onkruid verwijderen, bladruimen, bestrating reinigen met o.a. hogedrukreiniger, onkruidbestrijding, onderhoud van gazon, verticuteren van gazon, grasmaaien, bemesting en groenafval afvoeren. Heeft u beregening op uw terrein dan kunnen wij deze in/uit bedrijf stellen en zo nodig afstellen.


Hoveniersbedrijf Sinke

§ Slappedel 26
3931 MN Woudenberg
033‐2864152
06‐51643225
info@hoveniersbedrijfsinke.nl

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze projecten