Hoveniersbedrijf Sinke

Thuis in uw tuin

Tuinontwerp en advies voor alle jaargetijden

Om een nieuwe tuin te creëren waarvan u jaren plezier zult hebben is een goed tuinontwerp van essentieel belang. Daarom is het belangrijk om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Hiertoe brengen wij u een persoonlijk, geheel vrijblijvend, bezoek. Uw wensen en uw budget, in combinatie met de afmetingen van uw tuin, zijn de basis voor het tuinontwerp. Hoveniersbedrijf Sinke zorgt voor zowel het ontwerp van uw tuin als voor de aanleg waardoor uw wensen optimaal uitgewerkt kunnen worden. Uiteraard wordt het ontwerp uitgebreid met u doorgesproken en kunnen eventuele wijzigingen nog worden aangebracht. De uitvoering van het ontwerp in verschillende fasen is ook mogelijk.

Bij het ontwerpen van de tuin wordt rekening gehouden met het karakter van uw woning, inkijk en uitzicht, zonzijdes, schaduwplaatsen en bodemgesteldheid. Dit is ook van belang voor de keuze die gemaakt wordt voor de beplanting. Waar het ons om gaat is dat wij voor u een tuin ontwerpen waarin u zich helemaal thuis voelt en waarvan u ieder jaargetijde volop kunt genieten. Niet alleen de tuin zelf maar ook de erfscheiding, de bebouwing (huis, berging, garage) of bestaande bomen en planten worden in het ontwerp meegenomen.

Bij een renovatie van een tuin kunnen bestaande elementen soms heel goed in de nieuwe tuin worden ingepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bomen, struiken, hekjes of ornamenten. Uw wensen hiervoor kunt u uiteraard altijd aan ons kenbaar maken. 

Het schetsontwerp komen wij het liefst bij u brengen zodat wij dan gelijk uitleg kunnen geven, uw vragen kunnen beantwoorden en evt. wijzigingen kunnen bespreken. Gaat u daarmee akkoord dan zal vervolgens de planning met u besproken worden. Als wij de tuin mogen aanleggen wordt de officiële tekening niet berekend! Mocht u al in het bezit zijn van een tuinontwerp van een tuinarchitect of ontwerper dan kan dit ontwerp na overleg uiteraard ook door ons worden gerealiseerd.


Hoveniersbedrijf Sinke uit Woudenberg adviseert u graag!

Hoveniersbedrijf Sinke

§ Slappedel 26
3931 MN Woudenberg
033‐2864152
06‐51643225
info@hoveniersbedrijfsinke.nl

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze projecten