Hoveniersbedrijf Sinke

Thuis in uw tuin

Tuinonderhoud, winterbeurt, zomerbeurt

Een tuin is het visitekaartje van de woning.

Om uw tuin het gehele jaar door in optimale conditie te houden heeft iedere tuin, ook een onderhoudsvriendelijke tuin, onderhoud nodig. Steeds meer mensen kiezen ervoor om het onderhoud uit te besteden aan een vakbekwaam hovenier. In overleg met u wordt bepaald hoe vaak onderhoud gepleegd wordt en welke werkzaamheden er uitgevoerd dienen te worden. Hier kan bijvoorbeeld gekozen worden voor het uitbesteden van het complete onderhoud of alleen een winter- of voorjaarsbeurt. Ook snoeiwerkzaamheden kunnen aan ons worden uitbesteed.

Dit kan door middel van onderhoud op urenbasis maar wij kunnen u ook een doorlopend onderhoudscontract voor het gehele jaar aanbieden. Bijvoorbeeld:
  • Wekelijks of maandelijks bijhouden van uw tuin
  • 2 of 3x per jaar een onderhoudsbeurt
  • Het winterklaarmaken

Alles is mogelijk en wij kijken graag met u mee wat het beste is voor uw tuin en budgettair bij u past. Voor iedere tuin is een wensenpaket op maat te maken. Wilt u het tuinonderhoud in goede handen geven neem dan contact met ons op, want voor iedere tuin is een passend contract af te sluiten!

Werkzaamheden die wij tijdens onderhoud kunnen verrichten:
Snoeien, onkruid verwijderen, bladruimen, bestrating reinigen met o.a. hogedrukreiniger, onkruidbestrijding, onderhoud van gazon, verticuteren van gazon, grasmaaien, bemesting en groenafval afvoeren. Heeft u beregening in uw tuin dan kunnen wij deze in/uit bedrijf stellen en zo nodig afstellen.

Voor foto's zie "projecten"

Hoveniersbedrijf Sinke

§ Slappedel 26
3931 MN Woudenberg
033‐2864152
06‐51643225
info@hoveniersbedrijfsinke.nl

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze projecten