Hoveniersbedrijf Sinke

Thuis in uw tuin

Tuinaanleg voor de grote en kleine tuin

Elke tuin, groot of klein, is voor ons een uitdaging. Naast het rekening houden met uw wensen kijken wij ook naar het karakter van de woning. Een tuin waar over nagedacht is complementeert de woning en zorgt voor een passend geheel waardoor vaak de waarde van het huis wordt verhoogd.

Een goed aangelegde en verzorgde tuin verhoogt natuurlijk uw woonplezier. Dit begint al door de grond op de juiste manier te bewerken voordat de aanleg begint. Wij laten de keuze aan de klant: wij ontwerpen de tuin voor u, of u levert uw eigen tuinontwerp aan of wij gaan aan het werk aan de hand van een ontwerp of bestek van derden.

Om het hele jaar volop van uw tuin te kunnen genieten is het bewust en nauwkeurig kiezen van beplanting van groot belang. Het soort beplanting in uw tuin is afhankelijk van de tijd die u aan onderhoud van uw tuin wilt besteden, de periode waarin de plant bloeit, de grondsoort, de plaats waar de beplanting komt te staan (in de zon of juist in de schaduw) en de hoogte/grootte van de planten. Beplanting moet passen bij uw tuin, bij de omstandigheden en bij u zelf. Los van de praktische overwegingen is het natuurlijk minstens zo belangrijk dat de planten in de tuin in alle seizoenen een fraai totaalbeeld opleveren. Dat is niet alleen afhankelijk van hun bloeitijd. Ook de contrasten tussen de kleuren en vormen van het blad en de afwisseling van hogere en lage planten, dragen bij aan het totaalplaatje. Samen met u kiezen wij voor de juiste beplanting. Het resultaat wordt een tuin dat als verlengstuk van uw woonkamer kan worden gezien.
 
Tijdens de aanleg krijgt uw tuin gaandeweg vorm, kleur en sfeer. Dat is een leuk proces om naar te kijken en Hoveniersbedrijf Sinke voert het met plezier uit. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de bestrating, de beplanting en alle materialen die wij in uw tuin gebruiken. Kortom: kwaliteit is en blijft het uitgangspunt zodat u vele jaren van uw tuin kunt blijven genieten. Het kan natuurlijk voorkomen dat tijdens de aanleg van uw tuin - bij u of bij ons - nieuwe wensen of andere ideeën opkomen. Uiteraard is er dan altijd de mogelijkheid om te overleggen en eventuele aanpassingen in het ontwerp te realiseren.


Voor foto's zie "projecten"

Hoveniersbedrijf Sinke

§ Slappedel 26
3931 MN Woudenberg
033‐2864152
06‐51643225
info@hoveniersbedrijfsinke.nl

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze projecten